Azaum
Érintsd meg! Próbáld ki! Éld át!

Céges programok, csapatépítők

Légy te is ókori római!

Céges partnereinknek egyedi programot kínálunk az Azaum Római Tábor interaktív élménytár alapvető szolgáltatásai mellett csapatépítő programok, workshopok, családi napok vagy egyéb rendezvények lebonyolításához:

Az őrtorony, a műhelyek és az állandó kiállítás megtekintése tárlatvezetéssel, ceges_rendezvenyek.jpgélő történelem óra keretében. Római kori játékok kipróbálása, csapatversenyek, fegyverpróbák, ügyességi játékok, római kori férfi, női öltözet felpróbálása fotózással. A program bővíthető kézműves foglalkozással, vagy kemencében készített speciális ételek készítésével, kóstolásával. Ókori recepteken alapuló ételeinkkel akár egy komplett étkezést is biztosítani tudunk.

Termeink és műszaki felszereltségünk lehetőséget biztosított céges szakmai programok, előadások helybeni lebonyolítására is. Az Azaum Római Tábor mellett a Petőfi Sándor Kulturális Szabadidő Központ és Könyvtár létesítményei, mint a művelődési ház, a sportpálya is partnereink rendelkezésére áll szükség esetén.

Programjaink elemeinek összeállítása rugalmas, így a programunk hossza (2-6 órás) könnyen beilleszthető a csapatépítés napi programjába.

Bejelentkezés, programegyeztetés és árajánlat: azaum@almasfuzito.hu vagy +36 30 842 7689